Kirja, kortit ja blogi

 

METSÄSSÄ – UPPOUDU METSÄÄN, ITSEESI JA ELÄMÄÄN

(Otava 2019 Hidasta elämää -kirjasarja)

Kirja johdattelee lukijan löytämään syvempää luontoyhteyttä ja läsnäoloa. Samoin opastetaan vuonna 2013 kehitettyyn metsään uppoutumisen menetelmään. Kirja kutsuu löytämään omaan luontokokemukseen lisää sävyjä muinaissuomalaisten kanssa, intuitiovaelluksen, chi kungin (kiinalaisen voimistelun), kävelyn keinoin ja monilla muilla tavoilla. Kirjan ensimmäisessä osassa tehdään myös filosofista matkaa luonnon tärkeyteen ihmisille ja kerrotaan luonnon hyvinvointivaikutuksista.

Tutustu kirjaan esimerkiksi Hidasta elämää -puodissa.

Metsään uppoutumisesta ja metsään uppoutumisen retkistä ja ohjaajakoulutuksista löydät lisää tietoa täältä.

METSÄ JA MEDITAATIO -KORTIT

(Hidasta elämää 2018)

Taskussasi kulkeva metsänhenki, joka auttaa sinua kokemaan metsää, itseäsi ja elämää syvemmin. Korttipakka sisältää 45 harjoituskorttia, jotka auttavat sinua uppoutumaan metsään, itseesi ja elämään.

Tutustu kortteihin esimerkiksi Hidasta elämää -puodissa. Kortteja löytyy myös useista Ruohonjuurista.

 

Tässä on vielä linkki edulliseen kirja ja kortit -pakettiin Hidasta elämää -puodissa.

HIDASTA ELÄMÄÄ BLOGI

Kirjoitan Elämään uppoutumisen -blogia Hidasta elämää -sivustolle. Hidasta elämää on Suomen suurin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin media. https://hidastaelamaa.fi

”Elämään uppoutuminen -blogissa uppoudutaan metsiin, läsnäoloon ja elämään. Kirjoituksissa tutkitaan ihmisenä olemisen erilaisia vivahteita ja makuja sekä ollaan alttiita elämän mysteerille. Mukana on myös tietoisuuden oivallusta, sydämellisyyttä ja elämään uppoutumista syventäviä harjoituksia.”

Alla on kokoelma linkkeineen erityisiin Elämään uppoutumisen -blogin teksteihin, jotka inspiroivat ja antavat työkaluja elämän syvempään kokemiseen ja hyvinvointiin. Seuraavalla tekstikokoelmalla löydät meditaation, suunnan, lämpöä ihmissuhteisiin, hyvän unen ja muuta hyvää. Kaikkiin Jarko Taivasmaa teksteihin pääset hyvin tämän linkin kautta. Tässä on käytetty Hidasta elämää -sivustolla hakusanaa ”jarko”.

 

Kaksi harjoitusta metsässä, jotka voivat auttaa haastavina hetkinä. (tämä on myös Jarko Taivasmaan pidetyin teksti).

https://hidastaelamaa.fi/2019/09/nain-jatat-turhat-taakat-metsaan/

 

Luonto koskettaa syvemmältä ja hoitaa enemmän kuin mikään ihmisen itse rakentama.

https://hidastaelamaa.fi/2019/09/metsa-hoitaa-kokonaisvaltaisesti/

 

Intuition kehittäminen metsäretkillä.

https://hidastaelamaa.fi/2019/04/kaipaatko-seikkailua-ja-inspiraatiota-kokeile-intuitiovaellusta-metsassa-tai-missa-vain/

Hyvän unen löytäminen. Luennoin aikoinaan vuosia toimintaterapeutin roolissa Kelan työelämän kuntoutujille unesta ja muistista. Tässä tiivistelmiä parhaista vinkeistä.

https://hidastaelamaa.fi/2019/12/14-vinkkia-hyvaan-uneen-hyvan-unen-rakentaminen-alkaa-jo-paivalla/

 

Viimeisenä listassa on intensiivinen meditaatioharjoitus oivallusten saamiseen.

https://hidastaelamaa.fi/2019/08/nain-voit-ammentaa-sisaista-viisautta-elamasi-tilanteisiin-ja-ikakausiin/

 

LISÄÄ INSPIRAATIOTA JA VOIMAA 

Näiden lisäksi voit löytää voimaa ja apua hyvän elämän luomiseen valmennuksista, kursseilta sekä retriiteiltä että verkkokurssilta.