KESÄN RETRIITTI 2019

JOOGA  CHI KUNG  MEDITAATIO

ABHAYALOKAN RETRIITTIKESKUS
LOPPI (n.70 km Helsingistä)
TO-SU 27.6.-30.6.19
Löydämme jooga-, chi kung – ja meditaatioharjoituksilla läsnäoloa, hyvinvointia ja rentoutta. Syömme hyvää kasvisruokaa. Vietämme aikaa itsemme kaltaisessa hyvässä ja hyvinvoinnista kiinnostuneessa seurassa. Tämä on lomaa parhaimmillaan! Aamuvirkut voivat löytää itsensä myös aamumeditaatiohetkistä. Päivän toinen meditaatio on illalla, johon on kaikkien helppoa osallistua.

Mukana on myös muuta ohjelmaa. Tänäkin vuonna voit nauttia inspiroivista erityisharjoituksista ja mini-workshoppeista. Syvennämme luontoyhteyttä ja läsnäoloamme metsään uppoutumisen hetkissä. Abhayalokan vehreä ympäristö on siihen mitä  paras.

Syvennymme perjantaina tutkimaan erilaisia läsnäolon ja tietoisuuden ulottuvuuksia tietoisuus-eksploraatiossa. Lauantaina luovan tanssin workshopin jälkeen heittäydymme vapaaseen tanssiin. Löydämme ripauksen tai suuremman kauhan juhlatunnelmaa.  Sunnuntaina löydämme edenneillä chi kung -harjoituksilla ja mitä haluat -harjoituksella paljon energiaa ja inspiraatiota tulevaan. Retriitillä on myös hiljainen jaksonsa.

Tarkempi ohjelma on täällä https://taivasmaa.com/retriitti-2019/retriitti-ohjelma/

Aikaa jää myös paljon olemiseen ja lepäämiseen. Nautimme myös rauhallisesta luonto- ja maalaisympäristöstä, saunasta ja kesästä. Inspiroivat keskustelut hyvässä seurassa teekupposen äärellä ovat aina mahdollisia.

 

Tule siis mukaan ja anna itsellesi parasta hyvää!

OHJELMASTA

Harjoitukset: jooga, chi kung, meditaatio yms. ja pitkälle myös ruoka on suunniteltu tukemaan retriitin kokonaisuutta ja päivittäisiä teemoja.

Harjoituksiin ja niiden periaatteisiin opastetaan. Harjoituksia myös varioidaan osallistujien yksilöllisten taitotasojen mukaan. Mukana ovat hyvin viihtyneet samanaikaisesti niin aloittelijat kuin lajien opettajatkin.

Ohjelmaan osallistuminen, suunniteltuun ja suunnittelemattomaan, on aina vapaaehtoista. Ja joskus parasta, mitä voi tehdä, on vain levätä ja nauttia voimakkaiden harjoitusten vaikutuksista tai muuten vain oleilla.

Retriittille torstaina saapuminen klo 1200- ja ensimmäisenä ohjelmassa on lounas noin klo 1300. Retriitti päättyy sunnuntaina noin klo 1600.

Retriitin ruuasta sekä tarkemmasta ohjelmasta löydät tietoa täältä: https://taivasmaa.com/retriitti-2019/retriitti-ohjelma/

OPETTAJAT

Jarko Taivasmaa

chi kung – ja mindfulness-opettaja,

valmentaja ja toimintaterapeutti (amk)

Metsä ja meditaatio -osaaja:

Metsään uppoutumisen menetelmän kehittäjä (2013)

Metsä ja meditaatio -korttien luoja (Hidasta elämää 2018)

Metsässä – uppoudu metsään, itseesi ja elämään -kirjan kirjoittaja (Otava 2019)

Jarko vastaa erityisesti seuraavista retriitin harjoituksista ja aiheista.

*Chi kung

*Metsään uppoutuminen

*Meditaatiot ja tietoisuus-eksploraatio 

Liisa-Erike Taivasmaa

joogaopettaja ja joogaterapeutti (RYT 500)

SPEKTRI YOGA: Yoga & Wellness Studion omistaja

 

Liisa-Erike vastaa erityisesti seuraavista retriitin harjoituksista ja aiheista.

*Jooga

*Parijooga

*Jooganidra ja pranayama

RETRIITTIHINTA SISÄLTÄÄ 

*Täyden retriittiohjelman TO-SU

*Kirjallisia harjoittelumateriaaleja

*Asumisen kolmen tai useamman hengen huoneissa

*Kaksi saunailtaa

*Herkullisen kasvisruuan: aamupala, lounas, päivällinen, teet

*alv:n

375€

Lue kokemuksia retriiteiltä, kursseilta ja tunneilta https://taivasmaa.com/kokemuksia/

 

KUINKA MUKAAN – ILMOITTAUTUMINEN

(Päivitys 20.6.19: tilaa)

Lähetä sähköpostia: info@taivastalo.fi   /  alla olevalla lomakkeella viestiä / soita 044 040 1144 (Jarko)

Kerro kaikkien osallistujien nimet, anna ainakin yksi puhelinnumero, mahdolliset ruoka-allergiat sekä muuta olennaista tietoa. Annamme sinulle tilitiedot, joilla voit maksaa varausmaksusi 140€ (varausmaksu sisältyy kokonaishintaan). Varausmaksu maksetaan aina ilmoittautumisen yhteydessä.

 

PERUUTUSEHTO

Peruminen alle 35 – 8 päivää ennen koulutusta 50% retriittihinnasta maksetaan. Peruminen ennen 7 päivää – 73 tuntia ennen koulutusta 75% prosenttia maksetaan. 72- tuntia ennen, niin koko retriittimaksu maksetaan. Varausmaksua ei palauteta peruttaessa. *Jos lääkäri toteaa kyvyttömyyden osallistua, niin maksetaan 70€ käsittely- ja toimistokuluja, ja kaikki muu palautetaan.

 

MUUTA

Abhayaloka on Helsingin Buddhalaisen Keskuksen retriittipaikka ja kunnioitamme heidän sääntöjä: ei alkoholia eikä lihaa retriittikeskukseen!

Jos tulet julkisilla kulkuvälineillä retriitille, niin haemme sinut Läyliäisten bussipysäkiltä. Järjestämme myös aikaisempien vuosien tapaan erilaisia kimppakyytiratkaisuja.

ETÄISYYKSIÄ RETRIITILLE: matkaa Helsingistä alle 70 km, Tampereelta noin 135 km, Turusta noin 150 km ja Oulusta noin 590 km.

Oikeudet muutoksiin pidätetään

YHTEYSTIEDOT JA KYSYMYKSET 

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Mikään kysymys ei ole liian pieni! Voimmeko olla muuten avuksi?

info@taivastalo.fi  / 044 040 1144 (Jarko) taivasmaa.com 

 

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN

 

 

 

Lähetä viesti / ilmoittaudu mukaan

12 + 8 =