RETRIITTI 2022

JOOGA  CHI KUNG  MEDITAATIO

LÄSNÄOLO ELÄVYYS HILJAISUUS

 

ABHAYALOKAN RETRIITTIKESKUS
LOPPI (n.70 km Helsingistä)
TO-SU 30.06-03.07.22

Löydämme jooga-, chi kung – ja meditaatioharjoituksilla läsnäoloa, hyvinvointia ja rentoutta. Syömme hyvää kasvisruokaa. Vietämme aikaa itsemme kaltaisessa hyvinvoinnista kiinnostuneessa seurassa. Tämä on lomaa parhaimmillaan! Aamuvirkut voivat löytää itsensä myös aamumeditaatiohetkistä. Päivän toinen meditaatio on illalla, johon on kaikkien helppoa osallistua.

Mukana on myös paljon muuta ohjelmaa. Tänäkin vuonna voit nauttia inspiroivista erityisharjoituksista ja miniworkshoppeista. Syvennämme myös luontoyhteyttä ja läsnäoloamme metsään uppoutumisen retkellä. Abhayalokan vehreä ympäristö on siihen mitä  paras.

Tarkempi ohjelma ja retriitin teemat – läsnäolo, elävyys ja hiljaisuus – löytyvät https://taivasmaa.com/retriitti-2022/retriitti-ohjelma-2022/

Aikaa jää myös paljon olemiseen ja lepäämiseen. Nautimme myös rauhallisesta luonto- ja maalaisympäristöstä, saunasta ja kesästä. Inspiroivat keskustelut hyvässä seurassa teekupposen äärellä ovat aina mahdollisia.

  

Tule siis mukaan ja anna itsellesi parasta hyvää!

 

OHJELMASTA

Harjoitukset: jooga, chi kung, meditaatio yms. ja pitkälle myös ruoka on suunniteltu tukemaan retriitin kokonaisuutta ja teemoja.

Harjoituksiin ja niiden periaatteisiin opastetaan. Harjoituksia myös varioidaan osallistujien yksilöllisten taitotasojen mukaan. Mukana ovat hyvin viihtyneet niin aloittelijat kuin lajien opettajatkin.

Ohjelmaan osallistuminen, suunniteltuun ja suunnittelemattomaan, on aina vapaaehtoista. Ja joskus parasta, mitä voi tehdä, on vain levätä ja nauttia voimakkaiden harjoitusten vaikutuksista tai muuten vain oleilla.

Retriittille saapuminen torstaina klo 1300-1400 ja ensimmäisenä ohjelmassa on lounas klo 1400. Paikalle voi saapua vielä 1930 saakka. Retriitti päättyy sunnuntaina noin klo 1600.

Retriitin ruuasta ja tarkemmasta ohjelmasta löydät tietoa täältä: https://taivasmaa.com/retriitti-2022/retriitti-ohjelma-2022/

OPETTAJAT

Jarko Taivasmaa

valmentaja ja toimintaterapeutti (amk)

chi kung – ja mindfulness-opettaja,

Hidasta elämää -bloggari

 

Metsä ja meditaatio -osaaja:

Metsään uppoutumisen menetelmän kehittäjä (2013)

Metsä ja meditaatio -korttien luoja (Hidasta elämää 2018)

Metsässä – uppoudu metsään, itseesi ja elämään -kirjan kirjoittaja (Otava 2019)

Lue lisää Jarkosta

https://taivasmaa.com https://taivasmaa.com/kokemuksia

Jarko vastaa erityisesti seuraavista retriitin harjoituksista ja aiheista:

*Chi kung

*Metsään uppoutuminen

*Meditaatiot ja tietoisuus-miniworkshop 

Lisbeth Taivasmaa

joogaopettaja ja joogaterapeutti (RYT 500)

WellStudio sekä WellnessOnline palvelun perustaja, 

kehonhuollon ammattilainen ja yritysten hyvinvointiohjelmien tuottaja

 

Lue lisää Lisbethistä

https://www.wellstudio.fi/lisbethtaivasmaa

 

Lisbeth vastaa erityisesti seuraavista retriitin harjoituksista ja aiheista:

*Jooga

*Bodywork

*Pilates

  

RETRIITTIHINTA SISÄLTÄÄ 

 

*Täyden loistavan retriittiohjelman TO-SU 30.6.-3.7.22

*Erilaisia harjoittelumateriaaleja (pdf-tekstitiedostoja, audioita ja videoita)

*Metsään uppoutumisen rungon ja audion (arvo 14,90€)

*Asumisen kolmen tai useamman hengen huoneissa

*Kaksi saunailtaa

*Herkullisen kasvisruuan (yli 50% luomua): aamupala, lounas, päivällinen, teet

*alv:n

395€ / henkilö

   

METSÄPAKETTI, JOS HALUAT

Metsässä – uppoudu metsään, itseesi ja elämään -kirja (arvo 29,90€)

Metsä ja meditaatio -kortit (arvo 21,90€)

*kirjaan ja kortteihin saa halutessaan omistuskirjoituksen

+35€

  

Lue kokemuksia retriiteiltä, kursseilta ja tunneilta https://taivasmaa.com/kokemuksia/

 

KUINKA MUKAAN – ILMOITTAUTUMINEN

Lähetä sähköpostia: jarko(att)taivasmaa.com   /  laita alla olevalla lomakkeella viestiä / soita 044 040 1144 (Jarko) tai 0443084004 (Liisa Erika)

Kerro kaikkien osallistujien nimet, anna ainakin yksi puhelinnumero ja sähköpostiosoite, mahdolliset ruoka-allergiat, otatko metsäpaketin ja muuta olennaista tietoa. Annamme sinulle tilitiedot, joilla voit maksaa varausmaksusi 150€ / henkilö (varausmaksu sisältyy kokonaishintaan). Varausmaksu maksetaan aina ilmoittautumisen yhteydessä.  

 

MUUTA

Abhayaloka on Helsingin Buddhalaisen Keskuksen retriittipaikka ja kunnioitamme heidän sääntöjä: ei alkoholia eikä lihaa retriittikeskukseen!

Jos tulet julkisilla kulkuvälineillä retriitille, niin haemme sinut Läyliäisten bussipysäkiltä. Järjestämme myös aikaisempien vuosien tapaan erilaisia kimppakyytiratkaisuja. 

PERUUTUSEHTO

30+ päivää ennen retriittiä palautetaan muu paitsi varausmaksu. 30-15 päivää ennen retriittiä palautetaan 50%. 14 päivää – 73 tuntia ennen retriitin aloitusta (klo 1400) palautetaan 25%. Alle 72 tuntia ennen tai retriitin alettua ei palauteta enää mitään maksuja.

Varausmaksu ja koko muu osallistumismaksu palautetaan lääkärin todistuksella, joka toteaa kyvyttömyyden osallistua retriitille. Samoin maksut palautetaan virallista positiivista koronatestitulosta vastaan. Kummassakin näistä tapauksissa pidätetään 35€ toimisto- ja järjestelykuluja. 

KORONAPERIAATTEET

Koronan suhteen seurataan viranomaisten ohjeistuksia – tämä voi aiheuttaa muutoksia retriitin toteuttamiseen. Yleensä kesäisin koronatilanne on ollut parempi. Nyt kesällä 2022 ehkä koko tilanne lopullisesti normalisoituu.

ETÄISYYKSIÄ RETRIITILLE: matkaa Helsingistä alle 70 km, Tampereelta noin 135 km, Turusta noin 150 km ja Oulusta noin 590 km.

HALUATKO PALJON OHJELMAA KESÄLLE?

Jos retriitin jälkeen innostut osallistumaan metsään uppoutumisen ohjaajakoulutukseen heinäkuussa, niin saat ohjaajakoulutuksesta alennusta 150€. Tämä on voimassa vain, jos ohjaajakoulutukseen on vielä tilaa. Toki voit ilmoittautua kumpaakin samalla kertaa.

https://metsaanuppoutuminen.fi/ohjaajakoulutus/

 

JOS CHI KUNG ON SINULLE UUSI LAJI

Tässä on Jarko Taivasmaan Hidasta elämää -teksti chi kungista (qigong) eli kiinalaisesta voimistelusta, jota hän on opettanut vuodesta 2005. https://hidastaelamaa.fi/2019/10/9-hyvaa-syyta-tehda-chi-kungia-eli-kiinalaista-voimistelua/

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään

YHTEYSTIEDOT JA KYSYMYKSET 

Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin. Mikään kysymys ei ole liian pieni! Voimmeko olla muuten avuksi?

jarko(att)taivasmaa.com  / 044 040 1144 (Jarko) 

 

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN

 

 

 

Lähetä viesti / ilmoittaudu mukaan

10 + 2 =